CipoFest 2023

CIPOFEST 2023

Vine a gaudir de la festa de CIPO amb nosaltres!

Dissabte, 16 de setembre, celebrarem una nova edició del CIPOFest, una jornada festiva que volem compartir amb tots vosaltres! Obrim les portes de l’entitat, al carrer Himàlaia, 41 (Sabadell), perquè pugueu conèixer la nostra tasca i gaudir de l’esperit de CIPO en una festa plena d’activitats gratuïtes i per a tots els públics durant tot el matí (de 9 h a 14 h). Us hi esperem!

Llegeix la notícia completa del #CIPOFest

Tenim activitats per a tothom!

Una caminada de bon matí? Una classe magistral de dansa urbana? Bona música i bon vermut? Un taller creatiu?

Participa en la caminada popular!

Farem un recorregut circular fàcil de 5 km pel bosc de Can Deu (Espai Natura. Fundació 1859 Caixa Sabadell) d’aproximadament dues hores amb la Unió Excursionista de Sabadell (UES).

9:00 h: Rebuda de participants a CIPO amb xocolata i melindros de L’Amanidor
9:30 h: Sortida de la caminada
10:30 h: Avituallament a Sant Julià d’Atura
11:45 h: Arribada a CIPO. La festa continua!

Fes la teva inscripció (fins a cinc participants) online o presencialment a:

  • CIPO (c. Himàlaia, 41, Sabadell): Fins al 28 de juliol i del 31 d’agost al 14 de setembre, de dilluns a divendres, de 8.30 h a 17.30 h.
  • El Pati de l’ARTeneu (c. Sant Josep, 2): 13 i 14 de setembre, de 18 h a 20 h.

POSA’T LA SAMARRETA!

Vine al CIPOFest amb aquesta samarreta i col·labora amb el nostre projecte! És una samarreta tècnica de color verd llima per a home, dona o infant, disponible en diferents talles.

Pots adquirir-la fins a l’1 d’octubre, així que no te’n quedis sense!

Hi col·laboren l’Ajuntament de Sabadell, Unió Excursionista de Sabadell, Club Falcons Sabadell, Associació Esportiva Can Deu, Fem Camí, Carnaval Planada, Jaume Roig, Mònica Martínez, Marc Dantuvi, Werens, Fundació 1859 Caixa Sabadell, Sigma Salut, Padel Vita, Associació Ripollet Rock, Sandvitxeria Gris, Divari, La Roca, Impremta Papereria Figuerola, Joventut de la Faràndula, Centre de Teràpia Manual Josep Orriols, Farmàcia Zamenhof, Calma Espai Terapèutic, Pastisseria Art Bo, AVV de la Creu de Barberà , L’Avi Jordi Forn de Pa i Festival Observa, Grupo Montextil, Casa Traveria, Club Natació Sabadell, Bonpreu Esclat, Restaurant Ébano, We run i ARTeneu.