L’Outlet de CIPO incrementa la seva oferta de tardor en un 20%

L’Outlet de CIPO incrementa la seva oferta de tardor en un 20%

  • L’edició d’aquest cap de setmana de l’Outlet CIPO posarà a la venda 4.200 peces de roba, un 20 % més que en l’última edició de tardor/hivern
  • Hi participen un total de 22 proveïdors, incloent fabricants i comerços de proximitat

Aquest divendres, l’Outlet de CIPO torna al Mercat de Sant Joan, amb el major nombre de peces de roba d’una edició de tardor/hivern. L’entitat ha aconseguit incrementar la xifra un 20% respecte el 2022, passant de les 3.500 a les 4.200 peces d’enguany. “La popularitat de l’Outlet va lligada estretament a les cessions de peces de les empreses: a més visites, més roba, i viceversa”, comenta Joan Madaula, president de CIPO.

Aquest increment també reflecteix el compromís dels proveïdors amb el projecte de la Fundació CIPO. Madaula assegura que “l’Outlet no es veu com un espai on desfer-se dels stocks, sinó que detectem un gran compromís amb el nostre projecte i una gran disposició a la col·laboració per part de les empreses”. En aquesta edició, en són 22, tant fabricants com botigues de moda locals i de les rodalies, un nombre que es manté estable tot i que amb algunes baixes i noves incorporacions. Entre elles, també hi ha presència del tercer sector sabadellenc amb l’Escola Taller Xalest, que aporta una mostra de samarretes dissenyades per l’alumnat d’Arts gràfiques i serigrafia.

Fa més d’una setmana que un equip de voluntàries i voluntaris s’encarrega de recollir, classificar i etiquetar les peces de roba que es posaran a la venda. L’experiència guanyada al llarg de les setze edicions, fa que l’Outlet de CIPO s’hagi anat professionalitzant al llarg dels anys, comptant, fins i tot, amb un programari propi per generar codis de barres i etiquetes.

Des d’aquest divendres, moltes d’aquestes persones també formaran part de l’equip de venda directa al públic, que fa arribar el nombre de voluntaris/es fins a la vintena.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *